The Pond Library
Vijveraanleg voorbereiding en planning

Vijver aanleggen

Vooraleer je gaat graven en een vijver aanleggen

Alvorens de eerste spadesteek in de grond wordt geplaatst moet je al alle voorbereidende werk en planning gedaan hebben. Een vijver aanleggen is best wel ingrijpend en kost ook geld. Vaak gaat een vijver na verloop weer dicht omdat men zich niet goed liet informeren of het verkeerd heeft aangepakt al van bij het begin.  Jammer van het geld en de teleurstelling en daarom zou je deze vragen op voorhand voor jezelf moeten beantwoorden:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.