Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > De Koi Dokter

De Koi Dokter

Her boek “De Koi Dokter – Leidraad voor een gezonde koi” kan je enkel en alleen omschrijven als een internationale bestseller!
Intussen verschenen in vier talen (Nederlands-Frans-Engels-Duits)

 Boek

‘DE KOI DOKTER’ is niet zomaar het zoveelste Koi-boek, het is een werk om te koesteren. Maarten Lammens, één van de weinige Europese dierenartsen, gespecialiseerd in vissen, brengt 8 jaren praktijkervaring tot leven in één enkel boek. Een boek boordevol, vaak ongekende, informatie en ongetwijfeld straks Uw grote hulp in moeilijke (vijver-) tijden. Als er één werk niet mag ontbreken in Uw hobby-bibliotheek, dan is het dit boek wel!

‘De Nishikigoi-hobby, kortweg ook wel koi-hobby genoemd, is veel meer dan zo maar een hobby. Bij sommige liefhebbers gaat de liefde voor hun troeteldieren zo ver, dat je bijna kan spreken van een aandoening… Vaak ongeneeslijk dan nog!’

Sinds 2004 reeds 16.000 exemplaren verkocht.
Nieuwste herdruk sinds februari 2010.
Nieuwste herdruk franse versie 2013:

Prijs: 45 Euro. Koop het boek

maarten-lammens

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.