The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
wratten

 

(@hubertrobyn)
New Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

ik heb op sommige van mijn koi's witte gelatineachtige gezwellen.Die hebben niet dezelfde kleur als de onderliggende huid.Ik heb dat nu al enkele jaren en soms zijn die gezwellen minder en dan weer meer.Kan ik daar iets aan doen?


   
Citeren
 Hugo
(@hugo)
Estimable Member
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 160
 

Dat zijn hoogstwaarschijnlijk karperpokken. Voornamelijk een ongevaarlijk virus maar wel ontsierend. Zorg voor een zo optimale mogelijke waterkwaliteit, bij vaker water verversen zal het minder worden.


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.