The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Steur NOOD!! HULP NODIG!!!

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
4,545 Bekeken
(@kiano)
New Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Best mensen! Vandaag kwam ik kijken naar de vissen toen ik plots de jongste steur op zijn rug in de skimmer (drijf) lag. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik haalde hem meteen heel voorzichtig uit de skimmer hij zwom meteen helemaal naar beneden waar hij blijft en wat krom met de staart ligt (draait soms ook omgekeerd op de buik) :confused: . Ik heb hem dan ook uit de vijver gehaald en in de kleinere vijver stuck alleen ge legt zijn er nog tips komt hij er nog door of is dit het einde? :/ 🙁


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1387
 

Je zou hem kunnen spalken zodat ie recht blijft maar éénmaal een steur deze tekenen vertoont is genezing moeilijk.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.