The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
albino goudwinde ?

 

(@sanne_h)
New Member
Deelgenomen: 11 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Wij hebben een school goudwindes. Nou zit er 1 bij die heeft wel oranje maar geen zwarte vlekjes. In plaats daarvan heeft hij witte vlekken, witte neus witte vinnen. Is hij/zij dan gewoon albino of ziek of zo?

Bijgevoegde bestanden


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1307
 

Van op foto zou ik zeggen gewoon een goudwinde met oranje witte vlekken tenzij de vlekken eerder watachtig zouden zijn dan zou het om een schimmel infectie kunnen gaan.


   
BeantwoordenCiteren
(@sanne_h)
New Member
Deelgenomen: 11 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Hij of zij is gewoon glad geen beschadigingen of andere dingen. Ze hebben dus niet altijd zwart op het lijfje?


   
BeantwoordenCiteren
(@miranda)
Active Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden
Berichten: 5
 

nee hoor dat hoeft niet, ik heb er hier zwemmen die hebben zelfs meer kleuren. blauw met oranje en dan het wit en wat zwarte vlekjes. of oranje met lichte plekken. ik ken eigenlijk geen grote windes die altijd geheel oranje of blauw zijn gebleven.


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.