The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all




Aeromonos

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,090 Views
Sentry
(@sentry)
New Member
Joined: 19 years ago
Posts: 1
Topic starter  

Hallo allemaal,

Heeft er iemand de nare ervaring gehad om kennis te mogen maken met de Aeromonos (ik weet, er bestaan meerdere soorten) bacterie ?
En zo ja, hoe deze te behandelen ?

Ik heb gelezen over Koizyme van Koi Care, maar geen Nederlanse dealer die dit product op het www aanbied... Iemand ervaring met dit product ?

Alvast bedankt

Groeten,

Daan


   
Quote
Bouleke
(@bouleke)
Trusted Member
Joined: 20 years ago
Posts: 75
 

Daan,

Volgens mij consulteer je best een dierenarts. Deze zal de nodige medicijnen voorschrijven die je dan bij de apotheeker kan afhalen.

Dit geeft je de zekerheid dat je a) de juiste diagnose krijgt, b) het meest doeltreffende medicijn en de exacte dosering. immers medecijnen en aanverwante artiekelen zijn geen onschuldige produkten die je ongestraft kan toepassen.

Maarten Lammens is een zeer bekwame "koi dokter"

Gr Bouleke


   
ReplyQuote



The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.