The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
`verschil tussen koibaby's en sarasa baby's

 

(@dreuzel)
Active Member
Deelgenomen: 11 jaar geleden
Berichten: 11
Topic starter  

ik weet nog steeds niet wat voor visjes ik heb uit de eitjes 1ex heleboel die zijn nu 10 weken en 2e stoot eitjes waren veel minder en zijn er 7 ofzo mini visjes van 4 weken met grote ogen. ik vind de visjes nu 2 en halve cm van 1ex en ook kleinere ze zijn wit met zwarte vlekken en somige breder en somige langer met grijs op rug. ze zitten in aquarium van 1 meter lang bij 47hoog en 40br. 20 graden met pompje en zuurstof eten geplet koivoer en arteema en iets wat op andere diertjes lijk diepvries. ze eten er goed van. maar wat kan ik hier nu van verwachten en wat zou ik hiermee aan moeten kan niet alles houden. en wie weet of ik het goed doet.ik zet een foto van hun erbij. gisteren gemaakt.

Bijgevoegde bestanden


   
Citeren
(@waterbeest)
Reputable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 240
 

Ik heb eigenlijk nog nooit sarasa jonkies gezien die nu al kleuren kregen, deze zijn best wel lang gewoon volledig zwart. Op de foto is het erg lastig te zien, kan er echt geen betere foto gemaakt worden? De wat grotere visjes die bovenin zwemmen lijken me in ieder geval geen koi te zijn, misschien wel degene die linksonderin zwemmen.

Zelf heb ik op marktplaats een advertentie gezet voor gratis afhalen sarasa en kreeg ik hier veel reacties op. Uiteindelijk begonnen mensen zelfs geld te bieden ondanks dat ik ze gratis aanbood. Als er een paar koi tussen zitten zijn er echt wel mensen die ze willen hebben. Gratis moet zeker lukken of anders voor een klein bedrag, dit omdat eigen kweek eigenlijk altijd minder mooi is dan normaal.


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.