The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
vijverfilter

4 Berichten
4 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,627 Bekeken
(@nano1)
Active Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 5
Topic starter  

Ik zou graag willen weten hoe lang per dag mijn vijverfilter met pomp die aangesloten is op een waterval mag lopen er zit ook een UV lamp in


   
Citeren
(@ferryz)
Eminent Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 21
 

24/7
Altijd dus!


   
BeantwoordenCiteren
(@berts)
Estimable Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 213
 

De pomp kan inderdaad altijd aan blijven staan.
Heb je ook vissen dan, zou ik in de winter niet via de waterval laten lopen in verband met te veel afkoeling van het water.

groetjes bert


   
BeantwoordenCiteren
(@guy-nys)
Active Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 7
 

Aangezien bij mij het water steeds via een waterval terug instroomt heb ik de raad gekregen de pomp op een hoogte te zetten: het water onder het niveau van de pomp zou zo minder onderhevig zijn aan afkoeling.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.