The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Oase Swimskin

 

(@tiggy)
Eminent Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 42
Topic starter  

Ieps,

Ik wist niet goed waar ik dit kwijt moest dus plaats ik het hier.

-------------------------------------------

Ik verkoop namelijk mijn "Oase Swimskin"; meer info lager

Prijs: 80,00 € Plaats: Ronse (9600)

Moet weg daar ik een vaste skimmer heb gekocht.

Is in perfect werkende staat; mijn eendjes hebben enkel het piepschuim van de "deurtje" weggepikt; maar kan ik opnieuw plaatsen indien nodig.

Nieuwprijs: 139,00 EUR

Meer info over het product zelf:

Drijvende skimmer voor vijver tot 25m³. De skimmer heeft een pomp die 2500 liter/ uur verpompt en die door circulatie lucht mee zuigt. Dit bevordert de vuilafvoer naar de skimmer en functioneert deze als ijsvrijhouder in de winter. Voorzien van schuimpatronen voor mechanische en biologische filtratie. Stroomverbruik pomp is 40 watt. Pomp heeft 10 meter kabel.

Bron: vijverplaza.nl

Bijgevoegde bestanden


   
Citeren
(@tiggy)
Eminent Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 42
Topic starter  

Zojuist verkocht ... topic gesloten dus ...


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.