The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
aansluiten bodemdrain op polyester

 

(@marielle)
New Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wij (lees mijn man) is bezig met het bouwen van een vijver die hij gaat opmetselen en bekleden met polyester. de vraag is alleen hoe we de bodemdrain aansluiten met het polyester. heeft iemand hier ervaring mee?


   
Citeren
(@philip64)
Eminent Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 21
 

de bodemdrain gewoon inwerken in de beton en daarna de polyester en glasmatten tot 10 cm in de drain inwerken. Neem wel een 110 mm drain.
Groetjes,
Philip


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.