The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Luchtbelletjes

 

Bart vdp
(@bart-vdp)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Er komen steeds luchtbelletjes uit de uitlaat van mijn filter , hoe kan ik deze verwijderen .


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 25 jaar geleden
Berichten: 1307
 

Niet erg natuurlijk dat dat gebeurt en als het kleine belletjes zijn zou ik me daar niet te veel van aantrekken maar als het echt grote bellen worden kan het vervelend zijn. Als er lucht uit de uitlaat van je filter komt wil dat zeggen dat de pomp lucht zuigt. Kijk eens hoe je dit zou kunnen oplossen. Welke filtersysteem heb je? Staat de pomp voor of achter het filter?

Ik heb dat probleem ook gehad en heb dat op een super makkelijke manier kunnen oplossen. Ik heb gewoon een pvc -T stuk genomen met een deksel erop en daar een gaatje in geboord. Probleem opgelost. Dat gaatje moet natuurlijk wel bovenwater niveau van de vijver zijn anders verlies je water.


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.