The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Luchtbelletjes

2 Posts
2 Users
0 Reactions
1,197 Views
Bart vdp
(@bart-vdp)
New Member
Joined: 6 years ago
Posts: 1
Topic starter  

Er komen steeds luchtbelletjes uit de uitlaat van mijn filter , hoe kan ik deze verwijderen .


   
Quote
Webmaster
(@webmaster)
Noble Member Admin
Joined: 25 years ago
Posts: 1307
 

Niet erg natuurlijk dat dat gebeurt en als het kleine belletjes zijn zou ik me daar niet te veel van aantrekken maar als het echt grote bellen worden kan het vervelend zijn. Als er lucht uit de uitlaat van je filter komt wil dat zeggen dat de pomp lucht zuigt. Kijk eens hoe je dit zou kunnen oplossen. Welke filtersysteem heb je? Staat de pomp voor of achter het filter?

Ik heb dat probleem ook gehad en heb dat op een super makkelijke manier kunnen oplossen. Ik heb gewoon een pvc -T stuk genomen met een deksel erop en daar een gaatje in geboord. Probleem opgelost. Dat gaatje moet natuurlijk wel bovenwater niveau van de vijver zijn anders verlies je water.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.