The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Klimop

2 Posts
2 Users
0 Reactions
2,493 Views
leslie44
(@leslie44)
New Member
Joined: 21 years ago
Posts: 2
Topic starter  

Als oeverbeplanting koos ik enkele jaren geleden voor klimop nu hangen de eerste bladeren reeds in de vijver. Aangezien klimop giftig is zou ik graag weten of het schadelijk is voor mijn koi en steur.

Vriendelijke groeten,

Leslie


   
Quote
Jef Smeyers
(@jef-smeyers)
Honorable Member
Joined: 24 years ago
Posts: 584
 

In mijn vijver valt regelmatig blad van klimop in de vijver, het groeit er ook in, ook de bessen van klimop komen in de vijver. De vissen hebben er nog geen last van gehad, ze eten er gewoon niet van.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.