The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
gele Lis

 

 Giel
(@giel)
Active Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 15
Topic starter  

Beste Koi vrienden
Ik heb een planten filter Met Gele lis en dotterbloem,nu de gele lis en dotter begint te groeien,worden de bladeren voor het merendeel geel. waar ligt dat aan ,nu al voor het tweede jaar ander jaren altijd mooie groene bladeren gehad,

groet Giel
reacties graag:)


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 25 jaar geleden
Berichten: 1307
 

Een tekort aan sporenelementen zoals bvb ijzer kunnen hier de oorzaak zijn.
Wat zijn sporenelementen.? Dat zijn bepaalde stoffen zoals ijzer, magnesium en andere die in heel geringe mate nodig zijn voor de planten maar toch noodzakelijk.


   
BeantwoordenCiteren
 Giel
(@giel)
Active Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 15
Topic starter  

dank U wel voor U reactie,
maar kan ik eventueel spul kopen wat ik in de plantenfilter kan doen, waar deze elementen in zitten,
alvast bedankt Giel


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.