The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Bladeren van waterlelie

 

0689ae98c1612c3fdac554a818a14428?s=80&d=mm&r=g
(@hans-dk)
Active Member
Deelgenomen: 12 jaar geleden
Berichten: 10
Topic starter  

Hallo,

Mijn waterlelies hebben een mix van (bordeaux)rode en goene bladeren. Het eerste jaar dat ik ze had hadden ze veel meer groene bladeren. Wijzen de rode bladeren op een probleem ?

Dank voor jullie antwoord.


Citeren
8794e6ba97be79719ac25dcf962804cb?s=80&d=mm&r=g
(@hokie)
Honorable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 730
 

Moi,

Bladeren van de lelie komen op als donkerrode bladeren, en na verloop van tijd worden ze vanzelf groen. Zou me dus geen zorgen maken, komt wel goed. Het weer zit qua temperatuur ook even niet mee.

Hokie


BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je nu in en ontvang alles wat je wilt weten over vijvers en koi in je mailbox

Laat je email adres achter

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.