The Pond Library

Forum

Bladeren van waterl...
 
Meldingen
Alles wissen
Bladeren van waterlelie

 

(@hans-dk)
Active Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 10
Topic starter  

Hallo,

Mijn waterlelies hebben een mix van (bordeaux)rode en goene bladeren. Het eerste jaar dat ik ze had hadden ze veel meer groene bladeren. Wijzen de rode bladeren op een probleem ?

Dank voor jullie antwoord.


   
Citeren
(@hokie)
Honorable Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 646
 

Moi,

Bladeren van de lelie komen op als donkerrode bladeren, en na verloop van tijd worden ze vanzelf groen. Zou me dus geen zorgen maken, komt wel goed. Het weer zit qua temperatuur ook even niet mee.

Hokie


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.