The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Zonnecrème

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
472 Bekeken
Frederik_R
(@frederik_r)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Beste,

Ik vroeg me af of zonnecrème schadelijk is voor een zwemvijver. Eens ingesmeerd en er wordt een kwartiertje gewacht, kan het dan kwaad? Of is een biologische crème aangeraden? 

Mvg Frederik 


   
Citeren
Ief De Laender
(@jerommeke)
Eminent Member Admin
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Berichten: 39
 

Beste,

Goeie vraag. Zonder een wetenschapper te zijn veronderstel ik niet dat het schadelijk is. We gebruiken er ook immers geen liters van.
Wat wel zou kunnen is dat er een olielaagje zou kunnen gevormd worden op het water.

Indien je een skimmer hebt kan deze restanten van het product weghalen van het oppervlak.


   
BeantwoordenCiteren
Frederik_R
(@frederik_r)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Bedankt, bij ons loopt het water over in de filterbak. Beetje infinity poolachtig. Filter nog niet in gebruik, moet nog afgewerkt worden. Maar sinds vorige week is het zwemgedeelte al vol, zodat we nu al kunnen zwemmen en afkoelen ?. 


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.