The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
algen

 

(@nano1)
Active Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 5
Topic starter  

Als mijn vijverpomp lang blijft doorlopen krijg ik allemaal schuim op het water, ik heb een filter met UVlamp, die ongeveer 8 uur constant blijft lopen, wie weet raad??:(:(


   
Citeren
(@klompken)
Eminent Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 38
 

schuim op het water zijn eiwitten, op zich zijn deze niet schadelijk.
meestal komen ze van etensresten die niet verwerkt worden.
voedingspatroon aanpassen (minder eten geven in één keer) en het zal vanzelf wel goedkomen.

mvg

klompken


   
BeantwoordenCiteren
(@tommeke)
Honorable Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 488
 

ja waarom blijft u pomp maar 8 u lopen ? Is dit door de filter draait de filter geen 24U/24 ?? anders zou ik dat wel doen want hij kan zo de eiwitten niet verwerken en de afval stoffen de filter kan nooit zijn werking doen dan .


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.