The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
zieke goudvis

2 Posts
2 Users
0 Reactions
1,710 Views
evi
 evi
(@evi)
New Member
Joined: 18 years ago
Posts: 1
Topic starter  

hey iedereen, ik zit met een probleem. Ik heb een goudvis die al 21 jaar is.
Hij heeft al een tijdje een gezwel onder zijn oog en vanachter aan zijn staart. Het wordt nu al zo erg dat hij niet meer kan blijven stilhangen...hij draait altijd op zijn rug (met zijn buik naar boven). Ik vind het zo erg om dit te moeten zien en hem niet te kunnen helpen. Wie kan onze flip helpen?


   
Quote
Mini freak
(@mini-freak)
Reputable Member
Joined: 20 years ago
Posts: 288
 

21 jaar voor flip de goudvis is een zeer mooie leeftijd.

Het zullen ouderdoms verschijnselen zijn, wat het gezwel is kan ik niet zeggen dat zal onderzocht moeten worden door een dierenarts/vissen dokter.

Alleen uzelf kan flip helpen en kunt u twee dingen doen kijken of er iets tegen te doen is of hem bedienen.:(


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.