The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
vitamine c

 

(@Unregistered)
New Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Ik heb een vraagje over de vitamine c.
In een van de artikels wordt er gesproken
over elke week een soeplepel vitamine c
toe te voegen.Is dit nu heel het jaar door
of enkel over een bepaalde periodeen waar
kan men dit kopen?


   
Citeren
(@Unregistered)
New Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 1
 

Vitamine c kun je geven zolang je de vissen voert dus in de winter is dat niet. Vitamine c kun je gewoon bij de apotheek halen potje van 250 gr kost ongeveer 230 fr. groetjes Frans


   
BeantwoordenCiteren
Boeykens Edwig
(@boeykens-edwig)
Reputable Member
Deelgenomen: 25 jaar geleden
Berichten: 257
 

Vitamine C aan het water toevoegen kan het gehele jaar door, maar de meeste hobbyisten gebruiken het enkel in de lente en de zomer. Het is verkrijgbaar bij uw apotheker of bij de dierenarts. Dosis: 1 volle soeplepel per 10 ton water.

Met vriendelijke groeten,
Edwig


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.