The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
vissen met verwonding?

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,561 Bekeken
(@proosje)
Estimable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 249
Topic starter  

In mijn vijver zwemmen enkele vissen rond met een verwonding, vermoedelijk van een reiger. Genezen deze vanzelf en zo niet wat te doen? Heeft dit ook gevolgen voor de andere vissen die samen rondzwemmen? Op de foto witte komeetstaart rechts onderaan.

Bijgevoegde bestanden


   
Citeren
(@proosje)
Estimable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 249
Topic starter  

Hoi allen,

Met deze, de witte komeetstaart met zijn verwonding, de wonde is zwart geworden en vrijwel genezen. Hij zwemt nog steeds rond in de vijver. Echter boven die witte zie je een sarassa met een witte vlek boven aan zijn rugvin, deze heb ik tussen de 2 vorstperiodes dood uit de vijver gehaald, samen met nog een andere sarassa ook met een verwonding.


   
BeantwoordenCiteren
(@hokie)
Honorable Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 730
 

Moi,

had het bericht van 5 nov niet gezien, en dus niet gelezen. Mooi, dat de komeetstaart beter is geworden, echter wel weer jammer van de sarassa's.

Hokie


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.