The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
SOS Koi met gezwel op neus

 

dirk.desmet
(@dirkdesmet)
New Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Beste Koi liefhebbers. Eén van onze koi's heeft een groot rooskleurig gezwel op de neus zitten. Kan iemand mij zeggen wat wij hiermee kunnen aanvangen en waar wij terecht kunnen om onze koi te helpen ? Is er ergens een viskliniek waar wij terecht kunnen om dit vakkundig te laten verwijderen? Wat is de kans op genezing? Risico's?
Hartelijk dank voor uw advies en tips.

Mvg

Dirk


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 25 jaar geleden
Berichten: 1307
 

Moeilijk via een forum te zeggen wat het is uiteraard. Maar kijk eens in onze links pagina bij visdierenartsen. Zij zijn gespecialiseerd in vissen:

https://www.pondlibrary.com/links/#Visdierenartsen


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.