The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
neguvon

4 Posts
2 Users
0 Reactions
3,163 Views
jurgen
(@jurgen)
Eminent Member
Joined: 23 years ago
Posts: 41
Topic starter  

Is het waar dat neguvon niet meer te koop is,zijn er vervangende produkten (eventueel te koop bij een apotheek)?
Ik heb namelijk enorm last van visluizen.


   
Quote
4459anonymous
(@Eric B.)
New Member
Joined: 22 years ago
Posts: 1
 

Halo
Inderdaad Neguvon is niet meer verkrijgbaar. Een alternatief is er eigenlijk niet. Maar, er is wel Tugon 80. Daar zit 80% Neguvon in, dus zou je nog eens 20% er bij moeten telen om het zelfde effect (werking) te krijgen als Neguvon. Maar ik raad het u niet aan, omdat ik er te weinig ervaring mee heb.
Voor wat moet het dienen? Misschien kan ik u een ander wel te verkrijgen middel adviseren.


   
ReplyQuote
jurgen
(@jurgen)
Eminent Member
Joined: 23 years ago
Posts: 41
Topic starter  

Het moet dienen om karperluis te vernietigen.
Ik heb ondertussen op het internet 2 produkten gevonden nl.dimilin en diflubenzuron,il zal het eerst eens laten nachecken door een apoteker of dierenarts.


   
ReplyQuote
jurgen
(@jurgen)
Eminent Member
Joined: 23 years ago
Posts: 41
Topic starter  

ik heb ondertussen 2 produkten gevonden die in commerciele viskwekerijen gebruikt worden nl. SLICE en PYCEZE(50% bronopol) officieel enkel verkrijgbaar als anti-fungicid(novartis)maar de testen waren goed.
)


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.