The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Mijn vissen staan geneeskundig onder

 

(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1307
Topic starter  

Het forum is op dit moment zeer actief. De ideale moment om enkele polls op dit forum te plaatsen. Willen jullie zo vriendelijk zijn uw eigen ervaring betreffende deze poll aan te duiden.

De resultaten van de polls is waardevol voor andere bezoekers en voor deze site. De resultaten geven een idee wat jullie ervaringen zijn over een bepaald item in de vijver en koi hobby.

De bedoeling van deze poll is enkel uw eigen ervaring aanduiden en niet wat je denkt dat het de beste oplossing is anders heeft de poll weinig waarde. Mag ik daar op rekenen? Hartelijk dank voor de medewerking


   
Citeren
(@dutchkoi)
Active Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 14
 

Ik heb nu 8 jaar ervaring in het houden van koikarpers ben in het bezit van een microscoop en heb een koi-apotheek in huis met de meest voorkomende geneesmiddelen.

Heb terdege kennis van de meest voorkomende parasieten en voorzie in quarantaine-opvang.

In geval van onvoorziene amstandigheden waar ik zelf geen raad mee weet zal ik een koi-dokter inschakelen.

Hoop dat ieder een deze maatregelen zal nemen of direkt een koi-dokter inschakelen indien de basiskennis ontbreekt.

Ria


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.