The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Koi herpes virus

3 Posts
2 Users
0 Reactions
2,259 Views
JaccoH
(@jaccoh)
Eminent Member
Joined: 16 years ago
Posts: 46
Topic starter  

Stukje gelezen over kois vandaag. Ook een stukje over KHV ER is niks tegen te doen en de hele vijver zal dood gaan.:eek: Maar wat is dat voor ziekte? is dit een gevolg van doorfokken of een natuurlijke ziekte. Zijn de inheemse karperachtigen zoals hier in de sloten, goudvissen en andere karperachtigen of andere soorten vissen hier ook kwetsbbar voor? Zo kunnen complete water uitgemoord woren door deze ziekte.


   
Quote
Hokie
(@hokie)
Honorable Member
Joined: 16 years ago
Posts: 646
 

Hoi JaccoH,

Wil je meer over dit weten, ga dan naar
http://www.hatibakoi.nl/html/khv.html

Hier staat heel veel over deze ziekte te lezen.

Hokie


   
ReplyQuote
JaccoH
(@jaccoh)
Eminent Member
Joined: 16 years ago
Posts: 46
Topic starter  

Gelezen. Goede info. Heb nog een paar vragen naar het ID-lelystad gemaild. Naar de auteur van het stuk. Had toch een reactie van wow toen ik ID-lelystad las. Die doen verschrikkelijk veel met dierenziektes. Onderzoek e.d.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.