The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
help!

4 Posts
4 Users
0 Reactions
3,564 Views
E.Groen
(@egroen)
Active Member
Joined: 13 years ago
Posts: 6
Topic starter  

hallo allemaal,

Wie kan mij helpen met het volgende:

paar dagen terug kwam ik tot ontdekking dat mijn vissen helemaal vol zitten met witte pluizen. Heb dit echter nog nooit mee gemaakt.

Mijn vraag is nu of dit een ziekte is of dat ze door de strenge vorst hun oude schubben aan het verliezen zijn (soort vervellen)?

Hieronder een paar foto's

Wat kan ik hier het beste aan doen?

groet

Bijgevoegde bestanden


   
Quote
Jef Smeyers
(@jef-smeyers)
Honorable Member
Joined: 24 years ago
Posts: 584
 

Ziet er uit als schimmel.

https://pondlibrary.com/ned/forum/search.php?searchid=859384


   
ReplyQuote
padde
(@padde)
Reputable Member
Joined: 17 years ago
Posts: 310
 

Lijkt mij ook schimmel, behandelen met fmc, vissen hebben het zwaar in deze tijd... Zeker omdat hun verweersysteem bijna niet werkt in temperaturen tussen de 0 en 7 graden...


   
ReplyQuote
Amandie
(@amandie)
New Member
Joined: 12 years ago
Posts: 1
 

Hoe heb je dit probleem opgelost? Mijn vissen hebben een kuur gehad tegen huid en kiewwormen en daarna is dit ook bij mij begonnen bij de goudvis en sarasa :confused: Vind het zo zielig!:(


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.