The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
help!

 

(@egroen)
Active Member
Deelgenomen: 12 jaar geleden
Berichten: 6
Topic starter  

hallo allemaal,

Wie kan mij helpen met het volgende:

paar dagen terug kwam ik tot ontdekking dat mijn vissen helemaal vol zitten met witte pluizen. Heb dit echter nog nooit mee gemaakt.

Mijn vraag is nu of dit een ziekte is of dat ze door de strenge vorst hun oude schubben aan het verliezen zijn (soort vervellen)?

Hieronder een paar foto's

Wat kan ik hier het beste aan doen?

groet

Bijgevoegde bestanden


   
Citeren
(@jef-smeyers)
Honorable Member
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 584
 

Ziet er uit als schimmel.

https://www.pondlibrary.com/ned/forum/search.php?searchid=859384


   
BeantwoordenCiteren
(@padde)
Reputable Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 310
 

Lijkt mij ook schimmel, behandelen met fmc, vissen hebben het zwaar in deze tijd... Zeker omdat hun verweersysteem bijna niet werkt in temperaturen tussen de 0 en 7 graden...


   
BeantwoordenCiteren
(@amandie)
New Member
Deelgenomen: 11 jaar geleden
Berichten: 1
 

Hoe heb je dit probleem opgelost? Mijn vissen hebben een kuur gehad tegen huid en kiewwormen en daarna is dit ook bij mij begonnen bij de goudvis en sarasa :confused: Vind het zo zielig!:(


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.