The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
gezwel bij koi

 

 Rudi
(@rudi)
Active Member
Deelgenomen: 23 jaar geleden
Berichten: 15
Topic starter  

Sinds gisteren heb ik bij een (grote) koi een onderhuidse verdikking ondekt op zijn kop juist boven zijn oog. Men zou zeggen dat het een buil is. Weet iemand soms wat dit kan zijn en wat ik er aan kan doen. Dank bij voorbaat


   
Citeren
(@Eric B.)
New Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 1
 

Halo
Dit kan karperpokken zijn, wat niet schadelijk of gevaarlijk is, alleen maakt dit de vis niet mooi en gaat van zelf weer weg, of het kan een abces zijn, wat ik gezien de plaats niet onmiddellijk aanneem.


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.