The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Waar moet ik op letten?

 

(@padde)
Reputable Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 310
Topic starter  

Hallo,

Ik ben van plan om mijn huidige visbestand iets in te korten en er nieuwe vissen bij te halen, zelf zat ik te denken aan de yamabuki eruit en de shusui eruit.

Wat ik er weer in wil hebben zijn een nieuwe (mooiere) shusui en een asagi. Maar waar moet ik op letten om zeker te weten dat ze ook mooi blijven de komende jaren? en dus niet na een jaar de schubben scheef, lelijk en zwartgekleurd zijn zoals bij de huidige shusui... Ik heb een vrij klein budget en wil dus voor tosai koi gaan ( ja ik weet het... dan heb je een grotere kans op veranderingen van patroon). Maar wat zijn de basis dingen om op te letten?

hopend op advies,

grtz.


   
Citeren
(@tommeke)
Honorable Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 488
 

Denk vrees ik dat het ligt aan de kwaliteit van de koi , die gaan altijd makelijker veranderen van patroon


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.