The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
koi ziek?

 

(@patrick-van-h)
New Member
Deelgenomen: 10 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

hallo.
onze vijver met koi,s is vorige week lek geraakt de vissen hebben een paar uur in een laag water van ca 50 cm diep overleeft (gelukig)
nou heb ik ze bij een vriend in de vijver gedaan maar de vissen zitten heel hoog in het water met rug en staart boven of ze staan bijna recht op in de vijver.ook eten ze niet ze zitten er nu drie dagen in weet iemand van jullie wat ik er aan kan doen?
alvast bedankt.


   
Citeren
(@jef-smeyers)
Honorable Member
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 584
 

Meet uw waterwaarden eens na, zeker het nitriet.


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.