The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Stroom rondom vijver

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,271 Bekeken
(@stefaaaan)
New Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo,

Ik wil graag stroom rondom de vijver aanleggen ivm katten. Het is nu al een paar keer voorgekomen dat er een kleine koi uit de vijver gevist is.

Mijn vraag: Waar kan ik zoiets kopen of hoe maak ik dat zelf? Je kan van die pakketten kopen voor 60euro maar ik vraag me af of dat niet veel goedkoper kan. Op internet kan ik namelijk niet zoveel hierover vinden.

Hoop dat jullie me kunnen helpen.

Ik heb 2 steurs in mijn vijver. 1 steur lag vanochtend op de kant. Een steur kan niet springen toch? Dit moet dus een kat/reiger gedaan hebben of niet?

Stefan


   
Citeren
(@fastmartin)
Eminent Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 43
 

steur kan zeker springen hoor.
bij mij zijn er al twee steuren uit gesprongen.
de eerste deed het s'nachts en kon ik niet meer redden maar de laatste deed het twee keer overdag en heb ik dus steeds weer terug kunnen leggen in het water.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.