The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
skimmer

4 Posts
3 Users
0 Reactions
2,968 Views
BertT
(@bertt)
Eminent Member
Joined: 20 years ago
Posts: 23
Topic starter  

Hallo,

Sinds enige dagen ben ik druk aan het metselen als het weer het toelaat. Heb de muren dubbel gemetseld voor extra stevigheid.

Nu ben ik toe aan het laatste stuk en moet ik de skimmer inbouwen. Deze komt in de muur uiteraard alleen moet ik deze in metselen of ruimte laten in de muur en dan met schroeven en pluggen aan de muur vast zetten?

Alvast bedankt.
Bert


   
Quote
Midorigoi
(@midorigoi)
Estimable Member
Joined: 21 years ago
Posts: 193
 

Afhankelijk van het type skimmer die je in gebruik wil nemen...


   
ReplyQuote
BertT
(@bertt)
Eminent Member
Joined: 20 years ago
Posts: 23
Topic starter  

Dit is de skimmer

Skimmer groot beton/foliewand kleur wit (voorbeeld op: http://kobara.nl/shop/view_product.php?product=SKI3AZB52 )

Goeten
Bert

Bijgevoegde bestanden


   
ReplyQuote
koi500
(@koi500)
Eminent Member
Joined: 19 years ago
Posts: 24
 

volledig inmetselen , dit heb ik ook gedaan . indien je polyestert kun je hem dan ook mooi mee in polyesteren .indien je je vijver in folie legt ervoor zorgen dat gaatjes van vijzen openblijven zodat je straks geen problemen hebt .


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.