The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
materiaal vijver:hpde of pp

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
6,797 Bekeken
(@walter02)
New Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Beste forumleden,
Is er iemand op dit forum die ervaring heeft met vijvers in hpde of polypropyleen. Ik ga een nieuwe vijver in de tuin leggen van 7mx3mx1m en twijfel nog over de materiaalkeuze.Via google ben ik al in contact gekomen met verschillende producenten maar ik weet niet welk materiaal het beste is. De hpde vijvers zijn meestal 1cm dik en de pp vijvers 5 cm.
De bedoeling is wel dat deze vijver een 20tal jaar meegaat zonder lekken of andere materiaalproblemen. Alle reacties zijn welkom.Walter (nieuw lid)


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1387
 

Zelf geen ervaring met dit materiaal. De mijne is uit firestone rubber en ligt er nu 20 jaar zonder problemen.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.