The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
koivijver

 

(@cazan)
New Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

hallo

ik ben een koivijver aan het aanleggen , het is een polyester vijver bak dat ik aangekocht heb ; de grote is langste zijde 3.90,korste zijde van de lengte 3m en breedte is korste is 2.30men langste is 2.60 en hij is 1 m diep .
die 1m is dat voldoende of hoe kan ik dit aanpassen

groeten patrick


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 25 jaar geleden
Berichten: 1307
 

1m diepte voor een koivijver is eigenlijk wat ondiep en eigenlijk beter geschikt voor een siervijver. Een voorgevormde polyesterbak is moeilijk aan te passen.


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.