The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Doorvoeringen +isolatie?

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,146 Bekeken
(@peter78)
Active Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 8
Topic starter  

Hoe wordt het niveauverschil opgelost bij het plaatsen van wanddoorvoeringen en skimmers in een aan de binnenkant geisoleerde vijver?
Ik heb momenteel tegen het betonmultiplex een isolatielaag zitten van 2 cm, maar de doorvoeringen komen hierdoor 2 cm dieper te liggen dan de isolatielaag. Geeft dit problemen bij het plaatsen van het EPDM-rubber of is dit geen probleem?

M.v.g.

Peter


   
Citeren
(@eddyzaalmink)
New Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 3
 

Hallo Peter,

Ik zou op de plek van de doorvoer de isolatie plaatselijk verwijderen, en het gat opvullen met een stuk watervast multieplex. Zo komt de doorvoering mooi vlak met het rubber en krijg je geen plooien.

Gr. Eddy


   
BeantwoordenCiteren
(@peter78)
Active Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 8
Topic starter  

Bedankt voor het antwoord, gaan we het op die manier doen!


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.