The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Damwand leveranciers gezocht

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,073 Bekeken
 Herm
(@herm)
Estimable Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 136
Topic starter  

Hallo,
ik had even bij een plaatselijke houtleverancier bestek laten maken voor de wand van een quarantainevijver van 2,5 * 3m: 11 lopende meter damwand in 5cm dik hardhout, 110cm diep : kleine 2000 EUR slik. Heeft iemand meer realistische bronnen aub? Liefst in Oost-Vlaanderen, maar ik ben soepel 😉

Alvast bedankt.


   
Citeren
(@kasters)
Estimable Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 121
 

Waarom gebruikt U niet van die kunstof platen? die kosten 27 euro per m2 Als je die in de grond plaatst met om de 60 cm een kunstof paal dan is dit stevig genoeg. Ik heb dit spul zelf ook gebruikt om mijn vijverrand kaars recht te maken zonder beton en of hout te gebruiken.

m.v.g Stefan

P.s ik weet nei hoe het heet maar ze verkopen het bij www.descheper.nl Die kunnen u wel aan de naam helpen van deze kunstof platen.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.