The Pond Library

Forum

Notifications
Clear all
Vijverstofzuiger Heissner F1-00  

 

Sven VdW
(@sven-vdw)
New Member
Lid geworden: 8 jaar geleden
Berichten: 1
10/11/2012 1:59 pm  

Heeft er iemand ervaring met dit type stofzuiger?

Ik vindt er zo goed als geen commentaar over op het internet ...

Voor mij is het belangrijk dat het "gestofzuigde" water terug naar de vijver gaat en dat de stofzuiger vlotjes draadalgen (niet overdreven veel, maar toch wel behoorlijk aanwezig in mijn vijver) kan verwerken.

Je kan de stofzuiger alleen via schonevijver.nl bestellen. Hij staat vermeld als de beste stofzuiger op de markt ... daar wil ik wel eerst zeker van zijn uiteraard! Voor 299 euro wil ik absolute kwaliteit!


Citaat
Skrans
(@skrans)
Estimable Member
Lid geworden: 10 jaar geleden
Berichten: 105
16/11/2012 11:26 pm  

tja deze heb je ook als aquaking en vele andere merken

ik heb zo een nooit gehad heb een ubbink gehad best wel wat lawaai en telkens stoppen met zuigen gebruik nu een oase pondovac 4 werkt perfect tja de prijs is wat hoger en een nadeel vindt ik van de Heissner F1-00 de motor heb je in het water dus je vissen schieten in de stress van de trillingen


ReageerCitaatShare:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Zijn de artikels op deze site behulpzaam?

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.