The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Kleven

 

(@tommeke)
Honorable Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 488
Topic starter  

Hallo
Heb een probleemtje, heb een filter gemaakt van zo witte grote pastieke bakken. Nu heb hier zo een stuk folie er aan geplakt om een beekloop te maken . maar dit lost nu, heb dit in de tijd gedaan met tec7 maar dit wordt hart en breekt eigenlijk af . weet iemand iets anders soms dat mischien wat elastiser blijft ?

dank


   
Citeren
(@proosje)
Reputable Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 228
 

Hoi,

Google eens even naar sikaflex 295 uv. Dit wordt gebruikt voor het verlijmen en afdichten in de maritieme wereld en is volledig uv bestendig.
Dit is verkrijgbaar of te bestellen bij de bouwgroep "Gedimat" die vestigingen hebben over heel vlaanderen. Waarschijnlijk ook bij jou in de buurt.

Grtzs Patrick


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.