The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Kelderruimte maken

2 Posts
2 Users
0 Reactions
2,257 Views
Jef Patat
(@jef-patat)
New Member
Joined: 11 years ago
Posts: 4
Topic starter  

Hey iedereen,

in mijn toekomstig vijvertje heb ik een ruimte voorzien voor een plantenfilter. Deze ruimte is 0,7 op 1,1m en 1,3m diep, even diep als de rest van de vijver. Ik zou met downflow werken. Ik weet echter niet goed hoe ik de kelderruimte een beetje betaalbaar kan maken. Ik dacht er aan om een kunststof pallet op stenen te leggen. Ik meen mij echter te herinneren dat niet om het even welke stenen in het water mogen. Wat mag en wat mag niet? Eventueel andere ideetjes?


   
Quote
Webmaster
(@webmaster)
Noble Member Admin
Joined: 25 years ago
Posts: 1307
 

Inderdaad klopt dat sommige stenen niet constant in het water kunnen maar gewone betonstenen kan wel. Daarop kan je dan je kunststof roosters leggen.

Ik spreek van kunststof roosters. Zal beter zijn dan kunststof pallet. zoek in google maar eens op 'kunststof roosters'


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.