The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Kelderruimte maken

 

(@jef-patat)
New Member
Deelgenomen: 10 jaar geleden
Berichten: 4
Topic starter  

Hey iedereen,

in mijn toekomstig vijvertje heb ik een ruimte voorzien voor een plantenfilter. Deze ruimte is 0,7 op 1,1m en 1,3m diep, even diep als de rest van de vijver. Ik zou met downflow werken. Ik weet echter niet goed hoe ik de kelderruimte een beetje betaalbaar kan maken. Ik dacht er aan om een kunststof pallet op stenen te leggen. Ik meen mij echter te herinneren dat niet om het even welke stenen in het water mogen. Wat mag en wat mag niet? Eventueel andere ideetjes?


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 25 jaar geleden
Berichten: 1307
 

Inderdaad klopt dat sommige stenen niet constant in het water kunnen maar gewone betonstenen kan wel. Daarop kan je dan je kunststof roosters leggen.

Ik spreek van kunststof roosters. Zal beter zijn dan kunststof pallet. zoek in google maar eens op 'kunststof roosters'


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.