The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Kan geen rooster vinden.

 

(@turboke)
Trusted Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 64
Topic starter  

Goedemorgen iedereen. Ben zinnens om zelf een plantenfilter in elkaar te knutselen. Bestanddelen;
1 watervat van 1000 l.
1 rooster van 1.20 m. op 1.20 m.
2/3 gewone substraat
1/3 gletsjer substraat
Nu is de vraag waar ik in Godsnaam een rooster kan vinden, in roestvrij materiaal, en sterk genoeg om het gewicht van de substraat te dragen ? Heb al naar een aantal bouwfirma's gebeld, zaken voor ijzerwaren, maar niemand heeft een rooster die sterk genoeg is, en waarvan de doorsnee van de mazen ong. 0.5 vierkante cm. bedraagt....Iemand enig idee waar je dat kan vinden ? Omg. Waasland Belgié, of grensstreek met Nederland ? Alvast bedankt !


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1307
 

Ik denk dat je best eens gaat kijken bij vijver winkels die vooral zelf hun filtersystemen maken. die gebruiken ook roosters.


   
BeantwoordenCiteren
(@turboke)
Trusted Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 64
Topic starter  

Thx voor het snelle antwoord, Webmaster, maar helaas, alle vijverwinkels in de buurt verkopen voorla Oase-filters, denk dat er daar meer aan te verdienen valt. 🙁
Ps, Webbie, je had gelijk, er mag een slotje op. Heb naar een vijverwinkel gebeld, die zelf vijvers aanleggen, en die kan me aan alles helpen, dus de gouden tip kwam van u, waarvoor mijn grote dank !


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.