The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
filter probleem

 

(@patje)
New Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

heb een koi vijver 15000l met 12 koi deze wordt gefilterd met een plantenfilter voorzien van gele lis deze willen niet groeien, maar draad algen tes temeer


   
Citeren
 DNNS
(@dnns)
Honorable Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 583
 

patje wrote: heb een koi vijver 15000l met 12 koi deze wordt gefilterd met een plantenfilter voorzien van gele lis deze willen niet groeien, maar draad algen tes temeer

Hey Patje,

kun je iets meer vertellen? Wat zijn je waterwaarden? Wat zit er verder in het filtersysteem? Staat de plantenfilter in de zon of in de schaduw? Staan de planten in vijveraarde of in substraat? Zien de Gele Lissen er verder gezond uit? Geen bleke of gele bladeren?

Gr, Dennis.


   
BeantwoordenCiteren
(@patje)
New Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

de filter staat in de zon, de planten staan in substraat de waterwaarden zijn ok. De planten zien er inderdaad bleek uit en groeien niet goed.


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.