The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Filter

2 Posts
2 Users
0 Reactions
1,487 Views
cwijns
(@cwijns)
New Member
Joined: 22 years ago
Posts: 1
Topic starter  

Ik heb net een kleine vijver aangelegd en heb van mijn vader een filter gekregen. Zelf ken ik hier niets van... dus... mijn vader heeft de filter aangesloten. De darm van de pomp heeft hij bovenaan aangesloten en de darm die naar de waterval gaat onderaan, maar als ik de pomp aan zet loopt de filter over. Dus mijn vraag... is de filter juist aangesloten op deze manier? Moet de filter hoger staan dan de waterval? Of is de filter stuk? Of is het iets anders???


   
Quote
henri ringer
(@henri-ringer)
Reputable Member
Joined: 25 years ago
Posts: 270
 

Is er geen gerbuiksaanwijzing meegeleverd met die filter? Lees die eerst om te weten waar het water erin moet en waar het eruit moet. Bij sommige modellen is de inlaat boven ende uitlaat onderaan en bij andere modellen is het juist andersom.

De filter moet natuurlijk hoger staan dan de waterval.

Succes ermee.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.