The Pond Library

Vraag en Antwoord

planten filter vraa...
 
Notifications
Clear all
planten filter vraagje

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,178 Views
carineke
(@carineke)
New Member
Joined: 19 years ago
Posts: 2
Topic starter  

Hallo ik heb hier en daar al wat zitten lezen maar heb toch nog een vraagje ik heb een planten filter van ongeveer 1m op 90cm met een kelderverdieping. het water komt binnen via mijn filter onderaan, dan heb ik een rooster staan en daarop een paar plantenmanden gevuld met substraat en als planten staat erin gele lis en de mini japanse holpijp en nog andere waarvan ik de naam niet meer weet maar die 2 wel want die doen het het best en groeien heel goed.
Mijn vraag is nu er kunnen 9 manden in staan van 30 op 30 hoeveel planten mag ik of is aan te raden in een mand van 30 op 30 zodat het niet te snel verwilderd en hoe splits ik het best die gele lis en die holpijp want die mandjes zijn nu aan het scheuren en zou ze willen herplanten in meerdere manden daarom mijn vraag van de hoeveelheid planten in een mand, die andere zou ik er eventueel uitlaten.

Alvast bedankt voor de tips
Vriendelijke groeten
Carine


   
Quote
Gis
 Gis
(@gis)
Trusted Member
Joined: 19 years ago
Posts: 52
 

je kan de wortelstok gewoon doorsnijden en max 2 plantjes in 1 mandje


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.