The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
De Watertuin

6 Posts
5 Users
0 Likes
2,682 Views
Benny D
(@benny-d)
Eminent Member
Joined: 22 years ago
Posts: 29
Topic starter  

Al een paar jaar ben ik abbonee van het tijdschrift "De Watertuin".Maar dit jaar heb ik nog maar twee boekjes ontvangen, waarvan een special.
Nu is mijn vraag of er nog mensen zijn met hetzelfde probleem, want ook de verdeler Nvida laat niets van zich horen na een
e-mail.


   
Quote
Webmaster
(@webmaster)
Noble Member Admin
Joined: 25 years ago
Posts: 1307
 

Op hun site zal je alvast ook niet teveel meer moeten rekenen want die is al maanden offline.


   
ReplyQuote
Jef Smeyers
(@jef-smeyers)
Honorable Member
Joined: 24 years ago
Posts: 584
 

Ik heb enkele maanden terug gehoord dat het failliet was en over genomen door een andere groep.
Weet niet of deze geruchten juist zijn.


   
ReplyQuote
5367anonymous
(@Eric B.)
New Member
Joined: 21 years ago
Posts: 1
 

Failliet zal het niet zijn, tenzij het nu is gebeurt. Ze stonden op de koi show in Nederland.
Dat er een overname gebeurt is door een andere groep, dat klopt wel.
Je mag een e-mail aan mij sturen, als het nieuwe adres zou nodig hebben. Maar gezien je de specials krijgt, zou die daar ook moeten in staan. Ik zou even naar hen bellen. Je hebt toch betaald voor iets, dat meerdere malen moet krijgen, en niet 1 of 2 x per jaar.


   
ReplyQuote
19796anonymous
(@Cornille)
New Member
Joined: 18 years ago
Posts: 1
 

Benny D. wrote: Al een paar jaar ben ik abbonee van het tijdschrift "De Watertuin".Maar dit jaar heb ik nog maar twee boekjes ontvangen, waarvan een special.
Nu is mijn vraag of er nog mensen zijn met hetzelfde probleem, want ook de verdeler Nvida laat niets van zich horen na een
e-mail.

Ik heb hetzelfde probleem,het zomernr. heb ik ontvangen na 2 tel. en nu heb ik het herfstnr. ook nog niet ontvangen en daarom zal ik bij de volgende betalingsaanvraag ook van niets meer gebaren.Cornille Frank


   
ReplyQuote
diki
 diki
(@diki)
Trusted Member
Joined: 22 years ago
Posts: 53
 

het is inderdaad een vreemd blad.
ik ben niet geabbonneerd, maar koop hem af en toe bij de sigarenboer (bij de Bruna zie ik hem nooit meer staan, af en toe wel bij een boekhandel en dus de sigarenboer)
hij is er wel een hele tijd uit geweest.
dat hij failliet zou zijn en weer opgestart is dus goed mogelijk.
mijn persoonlijke mening over het blad (ik heb in de afgelopen jaren een aardige verzameling weten aan te leggen): het valt op een gegeven moment erg in herhaling. Ik heb zelfs ervaren dat bepaalde artikelen uit de oude doos worden gehaald en herplaatst (zelfs zonder enige aanpassing of nuances die nodig zouden zijn omdat vijveren nou eenmaal in ontwikkeling is)

groet, diki


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.