The Pond Library

Forum


Waterplanten in lav...
 
Meldingen
Alles wissen
Waterplanten in lava

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
54 Bekeken
(@stijnbe)
New Member
Deelgenomen: 8 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

De zwemvijver zit in een allerlaatste fase, ik heb een groot aantal waterplanten gekocht en wil deze nu in de lavafilter planten. Echter vind ik nergens waar ik dit precies doe. Ik lees dat je deze rechtstreeks in de lava mag planten, maar hoe doe ik dit? 

Haal ik de planten uit hun pot, verwijder de aarde en zet ze gewoon los met hun wortels in de lava? Of doe ik het best anders?


   
Citeren
(@jerommeke)
Eminent Member Admin
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Berichten: 39
 

Gewoon uit de pot halen en met de kluit in de lava zetten is het beste.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.