The Pond Library

Forum

wanneer zuurstofpla...
 
Meldingen
Alles wissen
wanneer zuurstofplanten snoeien

 

(@dirk59)
Active Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 13
Topic starter  

Wanneer mag ik mijn onderwaterplanten (hoornblad) snoeien ? Voor de winter of in het voorjaar ? Of enkel afgestorven deeltjes wegknippen ?


   
Citeren
(@timpie)
Reputable Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 430
 

Ik snoei gewoon tijdens het jaar af en toe (bossen er van tussen uit halen), zodat er niet te veel onderwaterplanten zijn en diegenen die er nog zijn toch de mogelijkheid hebben om door te groeien. Eens het koud wordt zakken ze naar de bodem en komen pas terug in het voorjaar.

mvg, Timpie


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.