The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
waterverversen

 

(@tosca)
Active Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 5
Topic starter  

heb nogal een overbevolking in mijn vijver ik ververs elke week 10% water is het nu niet beter om dit 2x per week te doen :rolleyes: 😎


   
Citeren
(@etienne)
Reputable Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 363
 

natuurlijk zal dit wel beter zijn ,maar water wordt duur! reken eens uw verbruik op jaarbasis en kijk dan eens naar de taksen die je betaalt!
Ik heb dit jaar 250 € aan belastingen op ht water betaald. Met alle ander kosten qua energie begint dit aardig op te lopen!


   
BeantwoordenCiteren
(@johantv)
Estimable Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 99
 

Overal wordt geadviseerd om 10% per week te verversen. Mocht je niet in financiele problemen zitten dan zou ik het beste voor je vissen kiezen en dat is wekelijks verversen.


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.