The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Vijverstofzuiger

 

(@franklidy)
Active Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 11
Topic starter  

:confused: Hallo
Ik heb een koivijver, maar zonder bodem afvoer . Dus gewoon met een pomp naar de filter .
Ik heb daarom nogal wat vuil op de bodem liggen . Nu zou ik daarom een vijverstofzuiger willen kopen . Nu heb ik al vaak gelezen dat de Pondovac 3 van oase zo goed is . Heeft er iemand ervaring mee .
De voor en nadelen bijv.


   
Citeren
(@dreetjuh)
Eminent Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 19
 

heb er zelft geen ervaring mee maar aangezien ik wel een ander bericht heb gelezen hier op het forum moet het geen kwaad kunnen voor je vissen. pas natuurlijk wel op met je zeil (als je dat heb) dat je er geen gaten in maakt dat zou zonde zijn voor je vijver natuurlijk 😀


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.