The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Azijn

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,567 Bekeken
(@arie-fun)
Eminent Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 25
Topic starter  

Ik kreeg een vraag van een kennis, hoeveel azijn mag je toevoegen aan je vijver om je PH te verlagen. Volgens mij mag je helemaal geen azijn gebruiken in je vijver.


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1387
 

Het verhaal over azijn toevoegen is al eerder eens op dit forum aan bod gekomen. De conclusie is beter niet doen. Let a.u.b. op met het manipuleren van de pH.


   
BeantwoordenCiteren
(@dieter)
Trusted Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 71
 

hier een klein stukje gelezen in mijn vijvertuin, zeer interesant artikel trouwens

groeten rené

Bijgevoegde bestanden


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.