The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
schimmelinfectie

 

(@toon79)
Eminent Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 20
Topic starter  

Ik heb 3 weken geleden een goudvis met een schimmelinfectie in quarantaine geplaatst met de nodige medicatie en andere maatregelen. De aanwas op de rug is inmiddels verdwenen en de vis is terug vinniger en eet ook weer goed. Er is nu een witte plek op de rug, deze zal vermoed ik blijven.

Hoe weet ik nu of ik de vis weer bij de anderen kan zetten?


   
Citeren
(@toon79)
Eminent Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 20
Topic starter  

Is er niemand die juist weet wanneer ik de vis weer bij zijn vriendjes kan plaatsen???


   
BeantwoordenCiteren
(@helma)
Eminent Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 21
 

hoi toon

als je denkt dat het diertje weer helemaal genezen is , en de temperatuur is geen probleem kan je hem idd weer terug zetten. hou wel de temperatuur ff in de gaten zodat hij niet weer prompt ziek word. succes met je visje.

mvg helma


   
BeantwoordenCiteren
(@hokie)
Honorable Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 646
 

Moi,

zoals Helma zegt, kan terug bij zijn vriendjes, alleen het verschil van de temperatuur van het water mag niet te groot zijn, anders krijg je misschien gelijk weer problemen.
Niet meer dan 2 a 3 graden verschil.

Hokie


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.