The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
koidokter

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,707 Bekeken
(@geertb)
Eminent Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 40
Topic starter  

Hallo collega's,

Omdat ik nog nieuw ben in het weereldje van de vijvers en koi, ben ik op zoek naar de naam en adres van een koidokter uit de omgeving van Bornem. Liefst iemand die ook aan huis komt.
Het probleem dat ik heb met twee van mijn koi is dat ze beiden een een wonde hebben op hun flank. Bij de ene is deze wel zo groot als een muntstsuk van 2 euro en staan de schubben open en zijn rood doorlopen, bij de andere is het veel kleiner en lijkt het meer op een dikke puist.
Het zijn twee redelijk grote koi van om en bij de 50 à 55 cm.
Ik ga proberen een foto te nemen en te posten.

Kan iemand mij een goede koidokter aanbevelen uit de regio rond Bornem

Alvast heel erg bedankt

groeten


   
Citeren
(@pietje)
Noble Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 1200

   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.