The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
goudvissen doen ineens schichtig

 

(@antoniefountain)
New Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo,
Heb al een maand of 8 negen goudvissen in een redelijk groot aquarium (100x40x50m)
Heb twee weken geleden nieuw grind en plantjes in de bak gedaan.
Sinds vandaag doen ze opeens zeer schichtig.
Met z'n allen bij elkaar onderin de tank zwemmen, nerveus met de finnen flikkeren, en als je maar naar de kom wijst met z'n allen snel wegduiken...

Heeft iemand een idee wat er mis kan zijn?


   
Citeren
(@nardus010)
Trusted Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 42
 

als het een vijver was geweest, zou ik zeggen er is een reiger langsgeweest die de boel geterroriseerd heeft. Maar jij hebt een aquarium binnen....heb je kleine broertjes rondlopen daar ?


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.