The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
goudvis met bobbel(onregelmatig van vorm ongeveer 2cm groot)

 

(@gayfish)
Active Member
Deelgenomen: 10 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Hallo,Een goudvis die ik reeds 5 jaar heb heeft een bobbel,onregelmatig van vorm en 2cm groot ,links op zijn kop,ongeveer 2cm vanaf zijn oog.Zijn lijf krijgt meer kleurschakeringen en die bobbel ook.Hij is niet echt bang van mij,nooit geweest en dus rustiger dan de andere vissen (europeese en japanse koi,rode en blauwe winde,goudvis).Als alle vissen op de bodem stil liggen omdat ze mij zien,blijf deze goudvis rustig rondzwemmen, ook aan de oppervlakte,hij ziet misschien niet goed.Er bestaan goudvissen met een bobbel bovenop hun kop,maar mijn goudvis heeft een andere bobbel op een andere plaats:confused;wat zou dat toch zijn?:confused:


   
Citeren
(@jef-smeyers)
Honorable Member
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 584
 

Kun je daar geen foto van plaatsen?


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.